Cafe HW als test terug op Omroep Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Omroep Hoeksche Waard start met een met een programma waarbij het nieuws dat de Hoeksche Waarder bezighoudt, centraal staat. Onder leiding van twee presentatoren zullen regelmatig terugkerende gasten hun licht laten schijnen op het nieuws van alledag. Het programma Cafe HW was enkele jaren geleden succesvol onder leiding van de nu landelijke radio DJ Lars Boele die inmiddels bekend is van Q Music en 100 procent NL en de Zingende  DJ Ferry Koestering maar moest toen voor onbekende reden stopen.

Het praatprogramma dat zich in het mediacafé van de omroepstudio afspeelt, zal naast het nieuws ook een podium bieden voor mensen met een bijzonder talent, prestatie, mening, interesse of hobby.

Café HW, zoals het programma weer gaat heten, is voor het eerst weer te beluisteren op vrijdag 13 maart aanstaande, van 20:00-22:00 uur. Tijdens deze pilot-aflevering zijn Norbert Ketting en Richard Zegers de barmannen. Aan de stamtafel nemen Helma Wagemakers en Fred Mastenbroek plaats.

Wilt u de uitzending bijwonen? Dat kan! U bent vanaf 19:45 uur van harte welkom. Koffie staat klaar!

Heeft u suggesties voor het programma of wilt u meepraten? mail ons op [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren