Media Ukkies in de digitale zandbak

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

MijnsheerenlandJonge kinderen zijn dol op media. Ze bladeren door boekjes, kijken filmpjes en spelen spelletjes op de tablet. Dat biedt veel mogelijkheden, maar brengt ook risico’s met zich mee. Veel ouders en opvoeders hebben vragen over hoe ze het beste kunnen begeleiden in het mediagebruik van hun kind.

De Bibliotheek gaat daarom tijdens de Media Ukkie Dagen (27 maart t/m 3 april 2020) aan de slag met mediawijsheid! Op woensdagmiddag 1 april kun je op ontdekkingstocht in de wereld van Beebot, Botley, Cubetto, Dash en coderen. Of maak je eigen stopmotion film!

Jonge kinderen zijn dol op spelen. Ze zijn nieuwsgierig van aard en ontdekken graag nieuwe mogelijkheden. Ze swipen naar filmpjes op internet en spelen spelletjes op de tablet en lezen graag boekjes. Maar wat is er nog meer op de markt aan educatief speelgoed. Hoe werkt het? Wil je als ouder of opvoeder kennis maken met de nieuwste technologieën en jouw kindje al de eerste digitale stappen laten zetten in de wereld van coderen? Kom dan op 1 april om 15:30 uur naar de Bibliotheek Mijnsheerenland en ga op digitaal avontuur met de mediacoaches van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Het programma is geschikt voor kinderen tot ca. 8 jaar. Meld je gauw aan via de agenda op www.debhw.nl Kosten zijn € 5,00 of € 2,50 met je biebpas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren