Trots op alle thuiswerkers in het onderwijs

0
786
Foto's: PR De Bouwsteen

‘s-Gravendeel – Het team van cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel is trots op alle leerlingen, van jong tot wat ouder, die sinds vandaag gedreven ‘verplicht’ thuiswerken en dit met grote discipline en voortvarendheid hebben opgepakt.

Met ingespannen gezichten werden de leerkrachten gevolgd in hun online verbindingen en er werd keihard gewerkt aan opgegeven werkzaamheden.
 
Ook werd er bij de kleutergroepen hard en met veel inspanning geknutseld, waarbij soms kunstwerken werden afgegeven bij de oudere dorpsbewoners o.a. in ImmanuĂ«l! We konden geen keuze maken uit de vele foto’s die van het harde werken zijn gemaakt, vandaar deze collages.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.