Echtpaar Slingerland uit Klaaswaal is vandaag 60 jaar getrouwd

876

Klaaswaal – Echtpaar Slingerland uit Klaaswaal is vandaag 60 jaar getrouwd. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kon de burgemeester ze helaas niet persoonlijk komen feliciteren, maar het echtpaar krijgt een mooie bos bloemen thuisgestuurd. Van harte gefeliciteerd!

Het echtpaar heeft 3 zonen, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Arie (83) en Nel (80) Slingerland zijn geboren in Dordrecht en wonen sinds 1963 in de Hoeksche Waard. Ze hebben een tuinderij gehad en hebben hier samen in gewerkt. Ze zijn heel actief en genieten van elke dag. Zo verzorgt Arie de paarden van hun zoon. Ze hebben als hobby tuinieren en gaan graag naar concerten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.