Uniek in de Hoeksche Waard: Virtueel mede-vrijgezellen ontmoeten met Mingle the Single

242

HOEKSCHE WAARD – Net nadat de organisatie van Mingle the Single alles in werking had gezet om een vervolg te geven aan de avonden voor singles, leek dit even in duigen te vallen door de maatregelen rondom het corona virus. De organisatie van Mingle the Single vond het zo vervelend voor alle vrijgezellen dat ze nu wat minder sociale contacten hebben en besloot virtueel daten op te zetten. Speciaal voor alle vrijgezellen in de Hoeksche Waard en omstreken opent Mingle the Single daarom haar virtuele kroeg op 5 april! 

De singles gaan daten zoals ze ‘normaal’ op de Mingle the Single avonden/middagen in een horecalocatie zouden doen, maar nu doen ze dit vanachter hun laptop, tablet of smartphone vanuit hun luie stoel. De 2 hostessen zitten achter de camera klaar om iedereen hartelijk te verwelkomen in hun virtuele kroeg. De volgende momenten zijn geprikt met de bijbehorende leeftijdscategorie:

  • 5 april 16:00 uur 55 – 65 jaar
  • 7 april 20:00 uur 40 – 55 jaar
  • 9 april 20:00 uur 25 – 40 jaar
  • 12 april 16:00 uur 65+

Na een korte uitleg worden er kleine groepjes van alle deelnemers gemaakt in aparte virtuele ‘kamers’ om rustig te kunnen praten. Aan het eind van de bijeenkomst kunnen de deelnemers via een online formulier invullen of ze de ander nog eens zouden willen spreken. De organisatie zorgt bij een wederzijdse interesse dat deze singles elkaars e-mailadres krijgen. En dan is het uiteraard aan henzelf wat de vervolgstappen zullen zijn. Een heel veilige manier van een eerste kennismaking dus!

Wat is er nodig?

  • Aanmelding op de website minglethesingle.nl
  • Een laptop, smartphone of tablet met camera en speaker
  • Een goede internet verbinding in een rustige kamer zonder achtergrond geluiden

Alle verdere instructies ontvangen de deelnemers na aanmelding.

Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling man/vrouw, maar het kan voorkomen dat er meer mannen of vrouwen zijn. Allereerst wordt dit namelijk georganiseerd voor de gezelligheid. Op dit moment heeft iedereen wel behoefte aan leuk contact! Wie weet wat er uit voortkomt. Een nieuwe vriendschap of misschien wel een nieuwe liefde…

Er wordt een kleine bijdrage van €4,95 per aanmelding gevraagd, zodat de opkomst gegarandeerd kan worden. En een extra voordeel, met deelname aan het virtueel daten, krijgt de single het aankoopbedrag als korting op een OFFLINE Mingle the Single bijeenkomst later dit jaar.

Interesse? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Aanmelden kan op www.minglethesingle.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.