Nieuwe adverteerder op Hoeksche Waard Nieuws: de Jagende Imker Totalis Naturales uit Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij de Jagende Imker Totalis Naturales uit Strijen als nieuwe adverteerder op Hoeksche Waard Nieuws. Ook interesse om te adverteren? Klik dan hier.

Over Totalis Naturales

TotalisNaturales verkoopt verantwoorde natuurzuivere seizoensgebonden producten zoals wild, honing, jam, sappen en sambal van eigen teelt en grond. Al onze producten zijn op een verantwoorde manier biologisch geteeld en/of geoogst uit de aanwezige natuur in de Hoeksche Waard. TotalisNaturales probeert verspilling tegen te gaan, elk deel van de aanwezige grondstoffen worden zoveel mogelijk benut. Duurzaam benutten is ons motto, wees zuinig op de natuur dan is de natuur zuinig op ons.

Restproducten worden waar mogelijk verwerkt tot nieuwe producten.

Producten

TotalisNaturales biedt bijen- en wildproducten. Van de bijen worden vooral honing en ook wasproducten voor verkoop aangeboden. Honing bestaat als voorjaarshoning  en zomerhoning. Ook kan honing vloeibaar zijn of crèmehoning. De smaak van honing wordt bepaald door de bloemen die de bijen bezoeken. TotalisNaturales verkoopt honing die afkomstig is van verschillende bloemen uit de omgeving. Ook op onze eigen grond staan veel verschillende fruitbomen en -struiken, die de bijen bezoeken. Van het fruit en de bessen maken wij op onze beurt weer biologische jams en sappen.

Als wild wordt voornamelijk gans verkocht. Nog onbekend bij veel mensen. Daarom worden naast de traditioneel gerookte ganzenborst ook andere producten aangeboden. Gans is van oudsher een bekend product in de Nederlandse keuken geweest waarvan het gebruik en het bereiden hiervan in het midden van de vorige eeuw langzaam in de vergetelheid is geraakt. Inmiddels wint dit prachtige vleesproduct weer aan populariteit.  De juiste bereiding van ganzenvlees is slow cooking (op lage temperaturen gedurende een lange tijd) en geeft een heerlijk en eerlijk stuk vlees. Om  bekend te raken met het eten van deze wildsoort heeft TotalisNaturales enkele heerlijke traditionele en minder traditionele producten op voorraad.

Deze producten kunnen regelmatig geproefd worden tijdens de workshops, presentaties en andere activiteiten. Kijk voor actuele informatie ook op facebook.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren