14e editie Outdoor Zuid Holland in Strijen verschuift naar 2021 

156

STRIJEN – Het bestuur van Outdoor ZuidHolland heeft het besluit genomen om in verband met de coronacrisis de evenementen, die van 5 t/m 7 juni in Strijen zouden plaatsvinden, te annuleren. De 14e editie wordt doorgeschoven naar 4 t/m 6 juni 2021. 

De huidige situatie waar ons land en de rest van de wereld momenteel in verkeert en de maatregelen van ons kabinet die dinsdagavond bekend zijn gemaakt, maken het onmogelijk om de evenementen in het weekend door te laten gaan. Outdoor ZuidHolland betreurt dit enorm, maar zij kan niet anders. Kaarten die reeds gekocht zijn voor de events tijdens Outdoor ZuidHolland zoals Strijen Rocks, Hoekse Tentfeest en Gooische Bingo, zijn geldig voor de editie in 2021. 

Het bestuur kijkt er nu al naar uit om in 2021 weer een fantastisch weekend te organiseren! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.