Groene Markt in Strijen nog uitgebreider.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-Groene-Markt-StrijenStrijenAanstaande zaterdag 7 juni vindt wederom de Strijense Groene Markt plaats midden in het centrum, op de Kaai.Door het succes van de voorgaande keren is de markttijd gewijzigd van 09.00 uur tot 14.30 uur.

En ook ditmaal kunt u weer kijken proeven van allerlei gezonde lekkernijen die op de markt worden aangeboden; biologische aardappelen, groenten, fruit, pure olijfolie, chocolade die mág, sauzen, soepen, jams, gedroogd fruit en groentechips, biologische voedingsmiddelen zoals havermout, muesli’s, linzen, boerderijzuivel, allerlei kazen en tussendoor heerlijk lunchen met soep en biologische brood.

Onder het genot van een biologisch kopje koffie of thee kunt u genieten van de didgeridoo en percussie instrumenten, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven op het springkussen.

Zoals iedere maand is er ook deze keer de gratis marktloterij met prijzen die beschikbaar worden gesteld door de marktdeelnemers. Uw gratis lot kunt u afhalen bij de kraam met gedroogd fruit.

Bezoek voor meer info www.groenemarktstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren