Oud papier inzameling zaterdag 2 mei in Klaaswaal i.p.v. vrijdag 1 mei

243

KLAASWAAL – De RAD haalt op zaterdag 2 mei 2020 het oud papier op in Klaaswaal. In verband met het Corona virus wordt het ophalen van het oud papier in deze periode niet door de leden van Chr. Harmonievereniging ‘Prinses Juliana’ gedaan.

De RAD neemt uw oud papier mee als het op tijd (vóór 8:00 uur), goed gebundeld of in kartonnen dozen op de container aanbiedplaats staat. Het oud papier dient schoon en droog te zijn en mag geen vervuiling bevatten zoals pizzadozen, plastic, piepschuim, glas of hout.

De container van Chr. Harmonievereniging ‘Prinses Juliana’, die op Industrieweg 5 staat, is wel open op vrijdag 1 mei van 08.00 uur tot 20.00 uur voor inwoners die het oud papier zelf willen wegbrengen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.