Promoot jouw bedrijf eenvoudig via het grootste lokale nieuwsplatform van de Hoeksche Waard

225

HOEKSCHE WAARD – Het grote voordeel van lokaal online adverteren is dat u midden in uw regionale of lokale doelgroep zit en zo uw acties uiterst gericht kunt promoten. Dagelijks brengen wij het laatste nieuws, leuke tips, foto’s en inspirerende verhalen uit de Hoeksche Waard.De websites’s Hoeksch Nieuws,  Strijen info zijn de grootste informatievoorziening binnen de Hoeksche Waard. En hebben bij elkaar ruim 40.000 unieke bezoekers per dag!

Voor u als bedrijf zijn wij een uitstekende manier om in contact te komen met uw doelgroep in de Hoeksche Waard! Leuke bijkomstigheid is dat wij dagelijks via Facebook ruim 20.000 volgers hebben die ons nieuws volgen. Op Instagram hebben wij ruim 6000 volgers en op Twitter hebben wij ruim 5000 volgers.

Ook voor u als ondernemer is er plaats op Hoeksch Nieuws www.hoekschnieuws.nl ,  Strijen info  www.strijen.info zo kunt u het volgende op onze site of site’s krijgen:

  • Naamsvermelding op onze pagina de Winkelstraat ( Inclusief link naar uw website )
  • Aanbiedingen van uw bedrijf/ winkel vermeld in het nieuws en de pagina aanbiedingen, en ook via Twitter en Facebook.
  • Een vast logo met doorklik naar uw website op elke pagina van de site.
  • Andere adverteermogelijkheden zijn uiteraard ook mogelijk door te informeren naar de mogelijkheden.

Mocht u willen adverteren  dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt een mail sturen naar [email protected] en dan maken wij een aanbieding op maat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.