Uitreiking cijferlijsten leerlingen Hoeksch Lyceum met de kunstbus in de dorpen van de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Vandaag is de officiële dag van de uitslag van de examens. Hoewel de leerlingen door de huidige situatie (geen centraal examen) al weten of ze wel/niet geslaagd zijn is het toch een mooi moment om dit officieel te horen. Alle leerlingen die geslaagd zijn: van harte gefeliciteerd, ook namens Hoeksche Waard Nieuws. En veel sterkte voor wie een herexamen heeft of gezakt is !   

Omdat de leerlingen niet naar school mochten komen gingen de leerkrachten naar de leerlingen toe! Voor de mavo- en havo-leerlingen betekent dit dat de teamleiders en mentoren van de betreffende afdelingen of de examensecretaris hoogst persoonlijk thuis langs komen rijden om de leerlingen te feliciteren en de cijferlijst te overhandigen. Voor de vwo-leerlingen reed de Kunstbus rond in de Hoeksche Waard. Mevr. Beverwijk (mentor 6-vwo) bestuurde deze bus en deed samen met de teamleider alle Hoeksche Waardse dorpen aan bij een halte in het centrum. Leerlingen kregen daar  feestelijk (en op gepaste afstand) hun cijferlijst uitgereikt.

Foto’s Hoeksch Lyceum


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.