Lokaal 2 sponsort een Qwiek.up voor het team welzijn van Zorgwaard

498

Oud-Beijerland –  In de Rembrandt in Oud-Beijerland is onlangs voor  het team Welzijn van Zorgwaard een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Lokaal 2 verblijdde hen door de aanschaf van een Qwiek.up te sponsoren.

 Juist in deze tijd is het, nog meer dan anders, belangrijk om goed naar de cliënt te kijken waar hij of zij behoefte aan heeft. Houdt iemand van het bos of liever de zee, woonde men op een boerderij of ging het hart sneller kloppen van schepen.                                                                                                        Door beelden te projecteren die aansluiten op de persoonlijke behoeften en wensen van een cliënt kan de Qwiek.up  individueel ingezet worden. Maar ook in groepsverband kan het gebruikt worden, bijv. met elkaar ga je in Maastricht naar een concert van Andre Rieu.                          
                                                                 Bij de aflevering hoorde ook een demonstratie van de vele mogelijkheden die de Qwiek.up  heeft en we kunnen bijna niet wachten om hem te gaan gebruiken.                                                                                                                                   We zijn Lokaal 2 zeer erkentelijk voor hun sponsoring.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.