Zinkwegse Boys is per direct op zoek naar een trainer voor het tweede elftal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Ben jij enthousiast, sociaal en communicatief vaardig, een sfeermaker en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de volgende fase bij ZWB? Bij een kleinschalige club waar gezelligheid, betrokkenheid en verbondenheid belangrijke waarden zijn.

Zinkwegse Boys 2 beschikt over een mix van ervaren en jonge spelers waar nog potentieel in zit en speelt dit seizoen weer in de 4e klasse West II (Zaterdag). Afgelopen seizoen is het team vierde geworden en het is de uitdaging om de aansluiting naar ZWB 1 te verkleinen. Het team bestaat uit allemaal positieve, enthousiaste spelers tussen de 20 en 30 jaar. Het elftal zit al in de voorbereiding en de cllub zoekt per direct een aanstormende trainer voor dit seizoen 2020-2021.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door het sturen van een korte motivatie en C.V. naar: [email protected] t.a.v. Cees Bakker en Gerard Filius.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren