Cultuur om de hoek in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard Actief organiseert op dinsdag 9 augustus tussen 10.00 – 12.00u, Cultuur om de Hoek in ‘s Gravendeel. Cultuur om de Hoek laat kinderen laagdrempelig kennis maken met verschillende culturele activiteiten. 

Door deze te organiseren op een openbare speelplek, zijn de activiteiten voor ieder kind toegankelijk. Studio Gwendolyn zorgt voor een workshop dans en bij Stichting de Kunstbus ga je aan de slag tijdens de workshop Zomer Kriebels. Het belooft een mooie ochtend te worden!

Locatie: Park Klaprooslaan | Irisstraat in ‘s Gravendeel

Heb je zin om mee te doen aanstaande dinsdag? Kom gezellig langs en neem een vriendje/vriendinnetje mee, inschrijven is niet nodig! Vragen? Neem contact op met onze Cultuurcoach via [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.