Zaterdag 5 september nazomerwandeling in de Korendijkse Slikken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gert Huijzers

Goudswaard – Wil je het nazomergevoel nog even vasthouden? Ga dan mee wandelen op zaterdag 5 september in de Korendijkse Slikken. Tijdens de wandeling geniet je van de ruige gevarieerde natuur en vertelt gids en gebiedskenner Gert Huijzers je meer over de vogels die hier graag verblijven. Kijk ook vooral naar de nog aanwezige bloemen en planten, het staartje van het insectenleven is nog zichtbaar.

De Korendijkse Slikken is een prettig en gevarieerd natuurgebied. Dankzij het reliëf in het gebied zijn er natte en droge delen met ieder hun eigen vogels en planten. Het gebied telt ook twee mooie uitkijkplekken over het Haringvliet en het Spui.

Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/agenda. Naast 5 september vindt deze excursie ook op 26 september plaats. De wandeling start om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Westdijk 16 in Goudswaard. De wandeling duurt ongeveer 3 uur. Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom.

Prijs voor niet-leden is € 10,00 en voor leden € 7,00. Natuurmonumenten volgt bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM op. Neem geen deel als je verkoudheidsklachten hebt en hou je aan de richtlijnen die vermeld staan bij de excursie op de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren