Steven Corijn benoemd tot erelid Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Loes Könemann

Puttershoek – Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) heeft Steven Corijn gisteren tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot erelid. Corijn was tot begin dit jaar 10 jaar lang voorzitter van de vereniging. Het kersverse erelid wordt geroemd om de buitengewone wijze waarop hij zich voor de vereniging en speciaal voor de ondernemers heeft ingezet.

‘In de 10 jaar met Steven aan het roer is OHW uitgegroeid tot een stabiele vereniging en een ware gesprekspartner in diverse overlegorganen. Steven is een uitstekende bestuurder, weet mensen te binden, te motiveren en is een doorzetter’, luidt de tekst bij het erelidmaatschap.

Secretaris Filip den Eerzamen roemde de manier waarop Corijn vol energie, enthousiasme, onwetendheid en voortvarendheid de OHW een duidelijk profiel heeft gegeven. Als voorbeeld noemde hij de samenwerking van de OHW met ONL (Ons Nederland), een belangenbehartiger voor ondernemers door ondernemers. Corijn heeft daarvoor de contacten gelegd.

Corijn bedankte voor de eervolle titel en noemde de 10 jaar voorzitterschap een mooie periode met meer ups dan downs. ,,Ik heb veel geleerd van mensen, van organisaties en van leden. Met de OHW kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar sterker en beter maken,’’ sprak Corijn die zijn opvolger Frank van den Ouden ‘10 mooie komende jaren’ toewenste.

Het voorzitterschap van Van den Ouden werd gisteren ook officieel bekrachtigd door de leden. Vanwege coronamaatregelen was een eerdere ledenvergadering uitgesteld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren