Gemeente Hoeksche Waard ondertekent Manifest Iedereen doet mee! 

Hoeksche Waard onderstreept ambitie inclusieve gemeente te willen zijn

249
Gemeente Hoeksche Waard ondertekent Manifest Iedereen doet mee! - Foto Heijblom Fotografie

STRIJEN – Burgemeester Bram van Hemmen, wethouders Joanne Blaak – Van de Lagemaat en Huibert Steen van gemeente Hoeksche Waard en Dick Gaasbeek, vice-voorzitter Adviesraad Sociaal Domein ondertekenden woensdag 23 september in buurthuis Me Mekaer in Strijen het Manifest Iedereen doet mee! Daarmee onderschrijft de gemeente de ambitie een inclusieve gemeente te willen zijn. 

“Stap voor stap werken we toe naar een Hoeksche Waard waarin iedereen erbij hoort, iedereen zich veilig voelt en iedereen meedoet. Ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, inkomen, talenten, beperkingen of gender. We zijn dan ook bijzonder trots dat we de 49ste gemeente zijn die deelneemt aan dit landelijke VNG-initiatief ‘Iedereen doet mee!’ en daarmee actief het VN-verdrag Handicap ondersteunt”, aldus wethouder Blaak


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.