GGD Zuid-Holland Zuid zit te springen om personeel met een medische achtergrond voor bron en contactonderzoek

603
We kunnen de hulp van mensen met een medische achtergrond voor bron- en contactonderzoek heel goed gebruiken. Deze week heeft het kabinet bekendgemaakt dat landelijk verder kan en moet worden opgeschaald. Voor de GGD Zuid-Holland Zuid betekent dit richting half december een verdubbeling van het aantal coronatesten en bron- en contactonderzoeken.

Op dit moment testen wij gemiddeld 1100 mensen per dag. Half december moeten dat er 2400 zijn. Op bron-en contactonderzoek zit nu 30 fte per dag. Dit gaat naar 65 fte per dag.

We kunnen de hulp van mensen met een medische achtergrond voor bron- en contactonderzoek heel goed gebruiken. Nu zijn er al gepensioneerde artsen en verpleegkundigen aan het werk. We hopen die groep snel te kunnen uitbreiden met meer mensen met een medische achtergrond.

We denken dan aan studenten Geneeskunde, herintreders, gepensioneerden, artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Voor de continuïteit van het werk vragen we mensen wel minimaal 3 dagen te werken en ook beschikbaar te zijn in het weekend.

Enthousiast? Stuur je CV en korte motivatie naar [email protected] en we nemen zsm contact met je op.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.