Weer vertraging in testuitslagen GGD Zuid-Holland door storing bij lab

0
748
Beeld: Pixabay

Een aantal mensen dat zich in de afgelopen week heeft laten testen bij de teststraten in Dordrecht, Gorinchem en Mijnsheerenland, heeft helaas nog geen testuitslag ontvangen. Dit is het gevolg van wederom een storing bij het laboratorium.

Het is heel belangrijk dat je thuis blijft totdat je het testresultaat ontvangen hebt. Dat deze vertraging in de uitslag teleurstellend is en wellicht gevolgen heeft voor je werk- of priv├ęsituatie, kunnen wij ons voorstellen. Wij betreuren deze gang van zaken. Zodra wij van het laboratorium de uitslagen hebben ontvangen zullen we iedereen zo snel mogelijk informeren aldus de GGD. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.