Koninklijke Onderscheiding bij afscheid Groenlinks raadslid Sandra Hol

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto ziet u hoe de echtgenoot van mevrouw Hol de versierselen opspeld - Foto Gemeente Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – Tijdens de raadsvergadering van 13 oktober nam de gemeenteraad van Hoeksche Waard afscheid van vertrekkend raadslid Sandra Hol. Vanwege haar grote verdiensten voor de Hoeksche Waard en omdat zij zich ruim 14 jaar heeft ingezet in de gemeenteraad is zij benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ruim 14 jaar maakte zij namens GroenLinks deel uit van de gemeenteraad. Van maart 2006 tot 1 januari 2019 in de toenmalige gemeente Oud-Beijerland en van 1 januari 2019 tot heden van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Zij begon als gemeenteraadslid, was daarna vele jaren fractievoorzitter en is nu weer lid. Locoburgemeester Piet van Leenen reikt de versierselen die bij deze benoeming horen uit. Het lintje wordt opgespeld door haar echtgenoot. 

Sandra Hol wordt opgevolgd door Thom Raaijen. Hij is nu nog burgerlid.

Loco Burgemeester van Leenen overhandigde de onderscheiding – Foto Gemeente Hoeksche Waard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren