Asfaltwerkzaamheden op de Mijlweg en de Griendweg op bedrijventerrein Mijlpolder in ’s-Gravendeel

269
Foto Archief

‘s-Gravendeel – Op maandag 19 oktober start op bedrijventerrein Mijlpolder in ’s-Gravendeel asfaltwerkzaamheden aan de Mijlweg en de Griendweg.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot 21 december 2020. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opbreken en frezen van asfalt, verwijderen en aanbrengen van fundering, opnieuw bestraten en asfalteren.

Doordeweeks worden de kantopsluitingen vervangen, hiervoor is geen afsluiting nodig. Vanaf vrijdagavond start het opbreken en frezen en verwijderen van het asfalt. Op zaterdagochtend zal een nieuwe fundering worden aangebracht en kan aan het eind van de middag de weg weer opengesteld worden voor het verkeer. De onder- en tussenlaag van het nieuwe asfalt zal doordeweeks in de nacht worden uitgevoerd. De deklaag van het nieuwe asfalt zal in 1 keer op zaterdag 12 december worden aangebracht.

Heeft u inhoudelijk vragen. Neem dan contact op met de omgevingsmanager, Anja Grootendorst van KWS. Zij is te bereiken via het telefoonnummer: 06-11320281, email [email protected]

Er is ook een mogelijkheid voor persoonlijk contact tijdens het wekelijkse spreekuur van KWS op de woensdagen van 13.00 tot 14.00 uur. Deze vindt plaats in de directiekeet. De omgevingsmanager is daar aanwezig voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Blijf op de hoogte, download de KWS app!

Voor actuele informatie over de werkzaamheden kunt u de gratis KWS-app downloaden via de App store voor Apple of de Playstore voor Android. U kunt zoeken op het project ‘Bedrijventerrein Mijlpolder ’s-Gravendeel’ en hem als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken. Vervolgens geeft u aan wat uw relatie is tot dit project (bijvoorbeeld omwonende). U gaat met behulp van updates op de hoogte gehouden worden van de actuele zaken rondom de werkzaamheden.

De verwachting is dat het project op 21 december 2020 gereed is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.