Opfriscursus Autorijden voor Senioren in Numansdorp op 4 november

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Numansdorp – Op donderdag 4 november organiseert Veilig Verkeer Nederland samen met de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) een Opfriscursus Rijvaardigheid voor senioren in Numansdorp.

.

Wat houdt de cursus in?

Tijdens de cursus wordt onder meer aandacht besteed aan de verkeerstheorie. Nieuwe verkeersregels en actuele verkeersonderwerpen zoals ‘het nieuwe rijden’ krijgen volop de aandacht. Bovendien wordt een ogen- en reactietest afgenomen door ervaren specialisten op hun eigen vakgebied. Met een speciaal opgeleid ritbegeleider maakt u in uw eigen auto of brommobiel een rijvaardigheidsrit van ongeveer 35 minuten.

Hoe schrijft u in?

Bent u woonachtig in gemeente Hoeksche Waard, ouder dan 65 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs én in het bezit van een auto of brommobiel? Dan kunt u zich aanmelden voor de opfriscursus bij de heer H. Mölman van Veilig Verkeer Nederland per e-mail [email protected] of via telefoonnummer 078 – 674 32 85. Bij geen gehoor kunt u een
boodschap achterlaten. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbrief.

Kosten

De eigen bijdrage is 15,- die u betaalt bij aanvang van de cursus. Gezien de verwachte belangstelling voor deze cursus is het van belang dat u zich tijdig opgeeft. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 27 oktober. De opfriscursus wordt gehouden in de kantine van NSVV Numansdorp, Wilhelminastraat 1 Numansdorp. U kunt inschrijven voor de ochtendsessie van 08.30 tot 12.00 uur of de middagsessie van 13.00 tot 16.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.