De Winnaar van 7,5 miljoen euro duikt op

10323
Tabakswinkel de Man in Oud-Beijerland verkocht het winnende staatslot.
OUD-BEIJERLAND – De geluksvogel die met een winnend Staatslot in oktober 7,5 miljoen euro had gewonnen, is terecht. De persoon had bij Tabakswinkel De Man in Oud-Beijerland het lot gekocht, maar liet na de trekking lange tijd niets van zich horen. De Nederlandse Loterij bevestigt dat de winnaar zich vorige week heeft gemeld en deze week is vastgesteld dat het daadwerkelijk de winnaar is.

“Soms wil media aandacht van Rijnmond en Hoeksch Nieuws wel eens helpen”, vertelt een woordvoerder van de Nederlandse Loterij. Aangezien kopers van de loten anoniem zijn, was de identiteit van de winnaar bij de trekking niet bekend.

De eigenaar van tabakswinkel De Man zegt niet te hoeven weten wie de winnaar van het Staatslot is. Wel vindt zij het leuk dat het lot in haar winkel is gekocht.

Het prijzengeld staat ieder moment op de bankrekening van de gelukkige winnaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.