Werkzaamheden groot onderhoud Kiltunnel starten maandag 30 november. Wijziging route voor fietsers

2599
Kiltunnel - Wegschap Tunnel Dortse Kil - Foto Theo Winter Dura Vermeer

‘s-Gravendeel / Dordrecht – Nadat vorige maand het plan van aanpak “Groot onderhoud Kiltunnel” officieel is geaccepteerd, gaan de werkzaamheden nu echt op maandag 30 november van start. 

Groot onderhoud Kiltunnel
De komende jaren worden de tolstraten van de Kiltunnel uitgebreid naar 5 tolstraten en maakt de Kiltunnel het mogelijk om contactloos te betalen. Daarnaast voeren wij herstelwerkzaamheden uit aan het beton en vervangen wij verouderde technische installaties met de nieuwste apparatuur. Dit alles om de Kiltunnel veiliger, duurzamer en klaar voor de toekomst te maken!

Afsluiting tolstraat 4 richting ‘s-Gravendeel
Aanstaande maandag (30 november) is tolstraat 4 richting ‘s-Gravendeel afgesloten tussen 9.00 en 12.00 uur. Tolstraat 1 t/m 3 zijn wel tot uw beschikking. 

Wijziging route voor fietsers
Vanaf week 49 vanaf maandag 30 november wordt de situatie voor fietsers die gebruik maken van de Kiltunnel gewijzigd. Door voorbereidende werkzaamheden is het huidige fietspad niet meer toegankelijk. Voor fietsers richting ‘s-Gravendeel loopt de nieuwe route via de meest rechter rijbaan van de Kiltunnel. Hier maken wij een afzetting zodat de fietsers veilig van de rijbaan gebruik kunnen maken. Op de onderstaande afbeelding zie je de nieuwe fietsroute in het geel aangegeven.

Bezoek voor meer info www.kiltunnel.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.