JCI Hoeksche Waard verrast in samenwerking met Bakkerij Bas Boender 32 zorglocaties in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Zaterdag 28 november zijn de leden van de JCI Hoeksche Waard als Pieten en Sint op pad gegaan en hebben totaal 32 zorglocaties bezocht binnen de Hoeksche Waard. Hier bezorgden zein totaal 60 banketletters van Bas Boender.

Alle bewoners en begeleiders waren blij verrast en het was dan ook super om deze lieve mensen even in het zonnetje te zetten. 

Over JCI Hoeksche Waard

JCI Hoeksche Waard is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar en onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie JCI en is opgericht in 1971.

Kenmerkend voor JCI Hoeksche Waard zijn de ondernemende en actieve leden, hun onderlinge betrokkenheid en hun maatschappelijke betrokkenheid in de Hoeksche Waard en omgeving. De leden van JCI Hoeksche Waard zijn woonachtig of werkzaam in de Hoeksche Waard. De leden komen uit verschillende beroepsgroepen en en hebben diverse achtergronden. Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan voorop. Leden van JCI Hoeksche Waard zetten zich in voor de Hoeksche Waardse maatschappij door het steunen van goede doelen en zij kunnen meedoen aan trainingen, projecten en sociale activiteiten om zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Ook het deelnemen aan regionale, nationale en zelfs internationale bijeenkomsten van JCI behoort tot de mogelijkheden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren