Sint kwam gelukkig toch langs op het Driespan in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Puttershoek – Het was even spannend de afgelopen dagen. Sint werkt thuis vanuit het kasteel en dus was het maar de vraag of hij Het Driespan wel zou komen bezoeken.

De ouderraad had hem via een digitale vergadering uitgenodigd om toch naar Puttershoek te komen en samen met de leerkrachten hebben zij een mooi plan bedacht. Of hij echt zou komen was nog maar de vraag…

Maar jawel hoor. Op vrijdagochtend 4 december werden alle 370 leerlingen van Het Driespan begroet door Sint en Piet. Ze waren gewoon al eerder op school dan de leerlingen!

Alle groepen trokken door de hal en gingen langs bij Sint en Piet. Met een zwaai, een boks of een kort praatje ging het sintfeest feestelijk van start vandaag.

De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 bezoeken Sinterklaas en Piet ook nog in het speellokaal en alle knutselpieten van de groepen 5 t/m 8 maken er een leuke dag van met geweldige gedichten en surprises. Welkom op Het Driespan Sint!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren