Enorme kerstboom op het schoolplein van IKC de Wereld op Noord in Oud-Beijerland omgetoverd tot wensboom!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Tim Heuders (kinderraad Hoeksche School) heeft samen met wethouder Paul Boogaard en ideeënmakelaar Laura Hazewindus (gemeente Hoeksche Waard) de eerste kerstballen in de wensboom gehangen. - Foto Post met een Glimlach

Oud-Beijerland – Op het schoolplein van IKC de Wereld op Noord in Oud-Beijerland heeft de ouderraad een enorme kerstboom van 6 meter laten plaatsen. Deze boom is vandaag officieel omgetoverd tot een wensboom. Tim Heuders (kinderraad Hoeksche School) heeft samen met wethouder Paul Boogaard en ideeënmakelaar Laura Hazewindus (gemeente Hoeksche Waard) de eerste kerstballen in de wensboom gehangen.

Post met een Glimlach heeft de kleurplaat kerstballen ontworpen.

Alle leerlingen gaan een kerstbal inkleuren en ze schrijven een wens voor iemand anders op de kerstbal, bijvoorbeeld voor iemand die deze kerst niet samen kan zijn met familie. De kinderen mogen de kerstballen in de verlichte wensboom hangen. 

Op vrijdag 18 december worden alle kerstwensen van de kinderen overhandigd aan de Plattelands Jongeren Hoeksche Waard en Post met een Glimlach. Zij zullen de kerstballen toevoegen aan goed gevulde kersttassen.

Op zaterdag 19 December zullen deze tassen door verlichte tractoren worden afgeleverd op diverse adressen van zorginstellingen en ouderen.Alle leerlingen van IKC de Wereld op Noord gaan enorm hun best doen om er iets super moois van te maken!

Wil je een zorghuis binnen de Hoeksche Waard opgeven? En kan je vrijdag 19 december ook aanwezig zijn om het in ontvangst te nemen? Laat het ons weten!

PS: er is een beperkt aantal verrassingstassen

https://www.postmeteenglimlach.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren