The sky is not the limit: Signify brengt met NatureConnect de voordelen van natuurlijk binnenlicht bij Van Rennes

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Natureconnect at van Rennes

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, heeft de eerste installatie van NatureConnect gerealiseerd in Nederland, een lichtinnovatie geïnspireerd door de natuur die het welzijn en de productiviteit stimuleert. Ook bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek waren ze zich snel bewust van de mogelijkheden van NatureConnect en de positieve bijdrage aan een productieve en natuurlijke kantooromgeving. Bij de upgrade van het eigen kantoorpand lag de keuze voor dit innovatieve en duurzame verlichtingssysteem voor de hand.

NatureConnect brengt voortaan een prettig en dynamisch licht in onze kantooromgeving, wat het welzijn van onze medewerkers stimuleert. De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker.”

Jaco Bervoets
Directeur bij Van Rennes

“Ik kijk terug op een uitstekende samenwerking met Signify, waardoor we nu als specialist NatureConnect gaan installeren bij bedrijven en instellingen die comfort, welzijn en productiviteit op de werkvloer belangrijk vinden.” Ook bij Signify kijken ze terug op een succesvolle samenwerking met Van Rennes.

In deze coronatijden willen bedrijven graag dat hun medewerkers zich goed en comfortabel voelen in hun werkomgeving. NatureConnect kan hier zeer veel aan bijdragen, zeker in ruimten waar weinig daglicht valt.”

Wouter Boxhoorn
Global Business Development Manager bij Signify

“Bij de upgrade van het kantoorgebouw was Van Rennes snel overtuigd van de meerwaarde van NatureConnect. Van Rennes is nu ook meteen ons visitekaartje voor toekomstige NatureConnect-installaties!”

Over NatureConnect

NatureConnect, een recente innovatie van Signify, is ontwikkeld op basis van beproefde principes van Biophilic Design, waarbij elementen uit de natuur in de binnenruimte worden gebruikt om een  inspirerende omgeving te creëren die de betrokkenheid van medewerkers stimuleert.

In onze moderne wereld brengen mensen gemiddeld meer dan 90% van hun tijd in binnenruimten door, waar ze onvoldoende toegang hebben tot goed daglicht om hun welzijn te bevorderen.1 Blootstelling aan de juiste hoeveelheid licht gedurende de dag, evenals de kleuren en de dynamiek van de natuur, zijn in veel opzichten van vitaal belang voor ons. De verlichting van NatureConnect is ontworpen om het welzijn van lichaam en geest te ondersteunen en leidt tot een hogere productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid op de werkplek.

NatureConnect combineert verschillende LED-armaturen – Daylight, Skylight en Lightscape – met een intuïtieve bediening om natuurlijke lichtscènes op maat te creëren:

  • Het natuurlijke dag-nacht ritme van het licht zorgt ervoor dat we overdag actief zijn en ’s nachts goed rusten.
  • Het uitzicht op de hemel creëert de perceptie van ruimtelijkheid en een gevoel van vrijheid en tijdsbesef.
  • Het gebruik van de kleuren en dynamiek uit de natuur stimuleert positieve emoties, samenwerking en creativiteit.

NatureConnect is beschikbaar voor klanten in de Benelux. Voor meer informatie kunt u terecht op www.signify.com/natureconnect of bij Wouter Boxhoorn, Global Business Development Manager bij Signify. En wie de NatureConnect experience wil beleven – zien is geloven! – is uiteraard ook welkom bij Jaco Bervoets van Van Rennes in Klaaswaal.

Voor een eerste, snelle kennismaking met NatureConnect:

https://youtu.be/Oe8y1vCf2nU


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren