Beleef het en Eet het in Strijen wint gezonde innovatie Award

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Boer Martin de Ruiter - Foto PR

FoodPersonality en Foodlog vroegen eind vorig jaar boeren, food-professionals, supermarkten, gemeenten en burgers zich op te geven voor de eerste editie van de Gezonde Innovatie Awards: een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezond eetpatroon. Beleef het en Eet het werd door de consumenten als winnaar gekozen en belande bij de vakjury op de 3e plaats.

Beleef het en Eet het in Strijen werd door de consumenten als nummer 1 gekozen en door de vakjury als  de nummer 3.  Het project van Martin de Ruiter helpt mee aan die gezonde basis. Bij Beleef het en eet het!, kunnen consumenten hun eigen aardappelen en groenten oogsten.

Boer Martin:

Boer Martin de Ruiter bij een gewas – Foto PR

Langzaam maar zeker beginnen we het te beseffen. Onvoorstelbaar blij, dat we de winnaar geworden zijn van de Gezonde Innovatie Award!!! Jullie hebben echt met duizenden gestemd, zóveel zelfs, dat we met kop en schouders boven de nummer twee uit kwamen. Héél, heel veel dank hiervoor!!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren