Online picknick ter bate van het te realiseren Droomhuis Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Kijkt u ook zo uit naar de zonnige, gezellige dagen? Op 27 maart organiseren vier studenten van de Hogeschool Rotterdam een online evenement in samenwerking met stichting Droomhuis Hoeksche Waard. U ontvangt een picknickmand gevuld met lokale producten en helpt tegelijkertijd mee om de droom van negen jongeren waar te maken. En dat allemaal in uw eigen achtertuin, huiskamer of ergens anders!

Over stichting Droomhuis Hoeksche Waard
Stichting Droomhuis Hoeksche Waard is een kleinschalig wooninitiatief van de betrokken ouders van negen jongeren met een verstandelijke beperking. Deze jongeren dromen ervan om onder begeleiding met elkaar in één huis te wonen, waarin veiligheid en warmte centraal staan. Wat dit initiatief onderscheidt van de reguliere zorg is met name de keuzevrijheid met wie je samen gaat wonen. Deze jongeren (en hun ouders) kennen elkaar en kiezen voor elkaar. Ze kunnen niet wachten!

Online Droompicknick
Om dit te realiseren is er geld en naamsbekendheid nodig en daar weten de vier studenten, die samen JOY Events vormen, wel raad mee. Om hun steentje bij te dragen organiseren zij een online evenement: de Droompicknick. U krijgt een picknickmand thuisbezorgd, gevuld met de lekkerste lokale producten. Dit is niet het enige dat u krijgt, er wordt ook nog een uniek online-programma verzorgd. Hier worden hele leuke nieuwe dingen getoond zoals muziek en leuke informatie over stichting Droomhuis Hoeksche Waard en de jongeren. Dit wilt u niet missen!

U heeft al een prachtige, goed gevulde picknickmand voor twee personen voor €40,00 en voor vier personen kost deze €70,00. U krijgt hiervoor een prachtige mand met compleet picknickservies en heerlijke lekkernijen, voornamelijk uit de Hoeksche Waard. Wie wil dit nu niet?

De picknickmanden zijn te bestellen per twee of vier personen. U kunt uiteraard ook meerdere pakketten bestellen, indien u met meer personen wilt genieten van deze unieke Droompicknick. De picknickmanden worden thuis bezorgd als u in de Hoeksche Waard woont. De voorraad picknickmanden is beperkt. Op=op, dus wees er snel bij! U kunt bestellen vanaf vrijdag 26 februari.

Help mee!
Door deel te nemen aan deze gezellige picknick helpt u mee om de droom van Anouk, Arne, Lars, Mart, Niels, Sanne, Wendy, Twan en Sebastiaan te realiseren!

Enthousiast geworden? U kunt een picknickmand bestellen vanaf 26 februarivia: [email protected] Zien we u dan?

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren