Hart onder de riem voor jongeren van de Protestantse Gemeente De Open Hof in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Kaart - Foto de Open Hof

Oud-Beijerland – Niet alleen voor ouderen , maar ook voor jongeren is het een onzekere tijd. Ze worden door de Corona maatregelen erg beperkt in hun normale doen en laten. De jongeren uit de gemeente van Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland ontvangen binnenkort een kaart en een kleine versnapering om ze een hart onder de riem te steken. 

 Ook in coronatijd wil de Protestantse Gemeente De Open Hof in Oud-Beijerland omzien naar elkaar. Voor jongeren die naar de middelbare school gaan of vervolgonderwijs volgen is het een tijd waarin hun leven er anders uitziet dan dat zij, en hun omgeving, graag zouden zien. Veel thuisonderwijs, weinig fysieke ontmoetingen met vrienden, geen feestjes e.d. beginnen hun tol te eisen.

Enkele gemeenteleden hebben een kaart ontworpen met een mooie bemoedigende tekst. Om de jongeren uit de gemeente een hart onder de riem te steken ontvangen zij binnenkort zo’n kaart met een kleine versnapering als teken dat De Open Hof hen niet vergeet. 

De tekst luidt: 

Hou vol, hou moed 

Je doet het echt ontzettend goed. 

Beperkingen maakt je leven saai en best zwaar 

Maar het gaat voorbij, echt waar. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren