Werkzaamheden aan het tolplein van de Kiltunnel in de weekenden van 9 tot 12 april en 16 tot 19 april, beide richtingen 1 tolstraat open

784
Foto Kiltunnel

Dordrecht ‘s-Gravendeel – Aankomend weekend zal het eerste weekend zijn dat er bij de Kiltunnel aan het tolplein wordt gewerkt. Vanaf vrijdag 9 april 20.00 uur tot maandag 12 april 5.00 uur zijn er ongeveer 20 mensen op het tolplein continu aan het werk.  Dit betekent dat er in beide richtingen maar 1 tolstraat open is. 


Ook het weekend erna, van vrijdag 16 april tot maandag 19 april 5.00 uur, zal er gewerkt worden.Als jij deeze weekenden door de Kiltunnel rijdt, volg dan de afzettingen en matig je snelheid. 

Voorbereidingen weekendwerk 

Tijdens het weekendwerk worden er kabelgoten gelegd op het tolplein. Alle kabels voor stroom, data etc. gaan door deze kabelgoten.Hiervoor is het noodzakelijk dat de betonnen aanrijdbeveiliging eruit gezaagd wordt.

De aanrijdbeveiliging wordt zondag weer teruggeplaatst om het werkterrein zo veilig mogelijk te houden.

 

 

Fietspad richting ‘s-Gravendeel weer open voor brommobielen

Het fietspad was tijdelijk helaas niet toegankelijk voor brommobielen vanuit de Rijksstraatweg, maar ondertussen ligt er een nieuw fietspad!

Door de bouw van het nieuwe kantoorgebouw moest het fietspad omgelegd worden. Dit is nu klaar en het fietspad is weer voor iedereen te gebruiken


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.