Ondernemer, bent u klaar voor energielabel C?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Industrieterrein Bonaventura - Foto Ooms

Bent u ondernemer in de Hoeksche Waard en heeft u een kantoorruimte groter dan 100 m2? En maakt deze kantoorruimte meer dan 50% uit van uw bedrijfsgebouw? Dan verandert er vanaf 1 januari 2023 iets voor u. Uw bedrijfsgebouw moet in 2023 minimaal energielabel C hebben. Wilt u hierover meer weten? Op 19 mei is er een webinar ‘Bent u klaar voor energielabel C?’.

De wettelijke verplichting gaat in op 1 januari 2023. Uiterlijk op die datum moet u alle maatregelen hebben genomen die leiden tot minimaal energielabel C voor uw bedrijfsgebouw.

Webinar over de wet- en regelgeving en hoe u kunt voldoen aan energielabel C

In een kort webinar neemt Energieke Regio Hoeksche Waard u mee in de wet- en regelgeving rondom Energielabel C en de mogelijkheden om hieraan te voldoen. Energieke Regio Hoeksche Waard kan u hierbij ook begeleiden en is hierin volledig onafhankelijk. Tijdens de webinar hoort u daar meer over. Ook is er ruimte om uw vragen te stellen en andere onderwerpen over de verduurzaming van uw bedrijfspand aan de orde brengen.

Meer informatie en aanmelden

Het webinar vindt plaats op woensdag 19 mei van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar Energieke Regio Hoeksche Waard met als onderwerp ‘Aanmelden webinar’ via [email protected]. Vermeld in de e-mail ook graag uw naam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u de deelnamelink voor de webinar. Op energiekeregio.nl/bent-u-klaar-voor-energielabel-c vindt u meer informatie over de webinar.

Energieke Regio Hoeksche Waard is een samenwerking van gemeente Hoeksche Waard, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en Stichting Energieke Regio.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.