Hoeksche Waardse Senioren partij wil van bewoners weten wat hun wensen zijn en welke problemen er spelen

301
De Hoeksche Waardse Senioren

Hoeksche Waard – De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit 14 dorpen en nog al wat buurtschappen. Om u goied te vertegenwoordigen willen we natuurlijk weten wat zich daar allemaal afspeelt.  

 De Hoeksche Waardse Senioren Partij ( HWSP ) wil graag in contact komen met inwoners uit alle woonkernen op het eiland. Inwoners kunnen ons dan vertellen wat er leeft en welke wensen en problemen er zijn. En hoe we dit het beste kunnen aanpakken. We zoeken dus extra ogen en oren voor de partij!

Het zou mooi zijn als u, samen met ons, ook wat hand en spandiensten kunt verrichten rond de gemeenteraadsverkiezing in uw woonkern, zodat we gezamenlijk een mooi resultaat kunnen behalen in maart 2022. Wij komen graag in contact met u.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Leen van Prooijen, fractievoorzitter van de HWSP via 06-1993 4774 of via mail [email protected]. U ontvangt dan alle informatie die u wenst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.