Alternatieve collecte van de Dierenstee.

206

Numansdorp – Het was voor de Dierenstee onduidelijk of jaarlijkse collecte door kon gaan. Uiteindelijk hebben wij besloten dit niet te doen. Het risico voor de collectanten is te groot. Toch kunnen wij deze vorm van inkomsten niet missen. Voor een groot deel is de Dierenstee afhankelijk van donaties, collecte, loterij en braderieën. 

Wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief en hebben het gevonden in de vorm van een flyer. Het is nog een experiment waarmee wij beginnen in Numansdorp en Phiershil.
De flyer zal van af 21 juni in Numansdorp huis aan huis worden verspreid met in achtneming van de meldingen op de brievenbus. Op de flyer staat een QR code. Deze code kunt u scannen met een mobiel en verwijst u door naar de donatie pagina van de Dierenstee. (https://www.dierenstee.nl/donatie/
 
Middels een IDeal betaling kunt u dan een, zelf gekozen, bedrag storten.
Indien het experiment in Numansdorp en Phiershil een succes is zal de flyer ook, gedurende de zomermaanden, worden verspreid in de overige gemeentes van de Hoeksche Waard. Hoewel wij, als collectanten, het persoonlijke contact gaan missen heeft deze wijze van inzamelen ook als voordeel dat wij u dit jaar niet zullen storen in uw bezigheden.
 
Kunnen wij op uw medewerking rekenen?
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.