Golfende grootvaders halen vijfduizend euro op voor Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Golfclub Cromstrijen

Numansdorp – Stichting Old Grand Dad haalt € 5000, – op met de benefietwedstrijd voor Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard.

Op 7 juli heeft Stichting Old Grand Dad de regiofinale gespeeld op Golfclub Cromstrijen. 82 Grootvaders hebben gestreden om 8 plaatsen in de landelijke finale. Alhoewel het weer ons enigszins in de steek liet, was er een mooie zonnige afsluiting en daarna de prijsuitreiking op een zonovergoten terras.

De Stichting Old Grand Dad stelt zich ten doel om middels donaties van de golfende Grootvaders projecten te ondersteunen. Wij ondersteunen kleinschalige projecten voor gehandicapte jongeren waarbij ook een sportelement betrokken is.

Dit jaar is Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard uitgekozen als speciaal project tijdens deze regiofinale. Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard is opgericht in 1999 en sinds begin 2000 maken ze ritten met gehandicapte kinderen. Door de cadans, de warmte van de paarden en de sfeer werkt dit uitermate ontspannend en masserend voor de deelnemer.

Middels de donatie kan de wens, aanschaf van een nieuwe pony met bijbehorend zadel, in vervulling worden gebracht.

Stichting Old Grand Dad


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren