‘t Schuurtje in Puttershoek het adres voor de Hoeksche Waardse Honing

2957

Puttershoek – Bent u op zoek naar heerlijke Hoeksche Waardse Honing? Kom dan eens langs bij ‘t Schuurtje in Puttershoek.

Bezoek onze webshop  en laat u verrassen door onze heerlijke honing producten. U kunt uw bestelling natuurlijk ook gewoon bij ons ophalen dus u hoeft geen verzendkosten te betalen. In onze stoelenmatterij kunnen wij kapotte rieten zittingen van uw stoelen repareren.

Heeft u nog een oude antieke stoel van een overgrootouder staan, waarvan de zitting kapot is? Wij repareren ‘m voor u zodat u dit waardevolle stuk weer kunt gaan gebruiken. Heeft u ergens een zwerm gezien of wilt u advies over honing of bijen?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

‘t Schuurtje Puttershoek

Singel 15, 3297BS Puttershoek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.