Woensdag 8 september weer Doortrappen in Puttershoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Doortrappen in Puttershoek - Foto Welzijn Hoeksche Waard

Puttershoek – Bent u een liefhebber van fietsen? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen sportief bezig te zijn? Doe dan mee met Doortrappen! Woensdag 8 september is er weer een fietstocht van Doortrappen Puttershoek om 9.30 uur vanaf The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek.

De fietstochten zijn om de 14 dagen vanaf The Point in Puttershoek, het hele jaar door zo lang het weer het toelaat. Een fietstocht duurt ongeveer 2 uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de omgeving, het fietsen in een groep én voor gezelligheid. Onderweg of na afloop is er de mogelijkheid om samen koffie of thee te drinken. De fietstochten worden afgewisseld met een informatief en/of educatief onderdeel, zoals opfrissen verkeersregels, tips voor het op- en afstappen, fietsen in groepen, dode hoek, enzovoorts.

Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Regionale projectgroep Verkeersveiligheid en De Hoekse Renners werken samen om Doortrappen fietstochten in de Hoeksche Waard te organiseren. De fietsgroepen worden begeleid door getrainde vrijwilligers.

Het programma Doortrappen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ouderen fietsen graag, en willen graag blijven fietsen, maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk veilig en met plezier te laten fietsen (zowel e-bike als gewone fiets).

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de koffie of thee is voor eigen rekening. Graag tot ziens op 8 september!

Voor meer informatie:
Bianca den Ouden –  Welzijn Hoeksche Waard

[email protected] –  06-45653886

Zie ook: www.welzijnhw.nl/activiteiten en www.doortrappen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.