Muziekpalet in ’t Trefpunt ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Welzijn Hoeksche Waard biedt Het Muziek Palet aan in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje .De zaal is zo ingericht dat de gepaste afstand in acht genomen kan worden en u weer naar heerlijke muziek kunt gaan luisteren

Adri Poortvliet, bekende organist en dirigent, laat op 1 oktober weer een aantal prachtige muziekstukken de revue passeren waar u van kunt genieten. Hij geeft wat achtergrondinformatie over de componist en de muziek en dan is het de prachtige muziek beleven.Laat u verrassen..

Bent u geïnteresseerd in ( klassieke ) muziek en vindt u het leuk om dit met een aantal anderen mee te maken dan bent u van harte welkom.

1 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur kunt u dit Muziek Palet bezoeken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.