Eerste editie van “Ondernemerscafé Hoeksche Waard on toer” direct een succes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto OHW

Numansdorp – Op donderdag 14 oktober organiseerde Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) in samenwerking met Startersnetwerk Hoeksche waard de eerste van “Ondernemerscafé Hoeksche Waard on toer”. Dit keer waren wij te gast bij Van Gemeren Mechanisatie B.V. in Numansdorp.

‘Iedere maand bezoeken wij één Hoeksche Waardse ondernemer, en nodigen wij ondernemers uit de directe omgeving uit om nader kennis te komen maken met OHW en Startersnetwerk. Tevens zullen bij iedere editie ook de account managers Bedrijven van Gemeente Hoeksche Waard en de agent bedrijventerreinen van de politie (Jos Balde) aanwezig zijn’, zegt Arjan Holleman, voorzitter commissie Zichtbaarheid van OHW.

Het doel van deze bijeenkomsten is om op kleine schaal, gericht in gesprek te gaan met de lokale ondernemers. ‘Namens de OHW zijn diverse commissievoorzitters aanwezig die genodigden bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Startersnetwerk Hoeksche Waard en Gemeente Hoeksche Waard informeren de bezoekers onder andere over de nieuwe Starterskit, die binnenkort gelanceerd en verzonden wordt naar startende ondernemers. Naast het delen van informatie willen wij vooral ook informatie ophalen bij de lokale ondernemers’, aldus Sander Kruijthof, voorzitter van Startersnetwerk Hoeksche Waard. Op die manier kunnen wij in de toekomst nog beter inspelen op de behoeften van de ondernemers. 

Voor de periode november 2021 tot en met juli 2022 staan iedere maand bijeenkomsten gepland, welke verspreid over de Hoeksche Waard plaats zullen vinden. Op 11 november vindt de volgende editie al plaats. Deze zal georganiseerd worden bij Aannemingsbedrijf Van Driel te Maasdam. Tijdens deze bijeenkomst worden (startende) ondernemers uit Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Heinenoord en Puttershoek uitgenodigd. Meer informatie of aanmelden kan via www.o-hw.nl/agenda


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.