Benefietconcert in Maasdam om kinderen met kanker een onvergetelijke dag te bezorgen

0
300

MAASDAM – Kinderen met kanker voor even hun ziekte laten vergeten, door een leuk uitje voor hen en hun familie te organiseren. Dat is het doel van de Hoeksche Waardse stichting Geven om Jong Leven. Stichting Stan Maas en PR Events organiseert op 27 november voor de tweede keer een benefietconcert in sportzaal Duyvesteyn in Maasdam om dat voor zoveel mogelijk kinderen voor elkaar te krijgen. Het coronavirus gooide in 2020 nog roet in het eten, maar dit jaar staat niets deze gezellige avond voor het goede doel in de weg.

Stichting Geven om jong leven zet zich in voor oncologische patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Geven om Jong Leven zorgt er elk jaar voor dat zij, met hun ouders, broertjes en/of zusjes, een ontspannende dag naar de Efteling kunnen en even niet aan die verschrikkelijke ziekte hoeven te denken. De binnengekomen donaties en schenkingen worden daarnaast besteed aan speciale projecten die niet door de overheid worden gesubsidieerd en stelt zij geld beschikbaar voor de Prinses Maxima Academy, die onderwijs en opleiding voor professionals in de kinderoncologie verzorgt.

Verschillende bands verzorgen op 27 november vanaf 20:00 belangeloos een leuk avondje uit voor dit goede doel. De Dijk-tributeband Het Dok uit Delft geeft acte de présence, maar ook rockliefhebbers komen aan hun trekken met muziek van Milestone, een band die pareltjes uit de rockgeschiedenis ten gehore zal brengen. Ook coverband Hustum speelt covers, maar heeft een uniek eigen sound door gebruik te maken van Ovation semi-akoestische gitaren. Hustum speelt nummers van onder meer Golden Earring, Rolling Stones, Johnny Cash, The Scene etc. Tussen de optredens door zullen De Drumgabbers uit delft zorgen voor de vrolijke noot en humor. De Drumgabbers bestaat uit een veelzijdige groep ervaren muzikanten welke geheel afgestemd op de avond, garant staan voor een goed stuk muziek en een gezonde dosis humor en gezelligheid.

Tickets kosten 15 euro per stuk ex. 1,21 euro ticketkosten en zijn middels e-tickets op de facebookpagina van Stichting Stan maas & PR Events https://www.facebook.com/RadioPresentatorStanMaas of aan de zaal te verkrijgen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Geven om Jong Leven.


Alle bezoekers aan een evenement van 13 jaar en ouder moeten verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.