FC Binnenmaas wint overtuigend

Maasdam -Afgelopen zaterdag speelde Binnenmaas alweer zijn 5e competitiewedstrijd van het seizoen. Na 4 gelijke (!) spelen moest het dit weekend maar eens gebeuren (de eerste 3 punten!) tegen Alexandria ’66, die nog geen punten had verzameld. Daan & Michael waren voldoende opgelapt om te beginnen en Youri van Noort keerde terug van een schorsing. Toch mist FC Binnenmaas nog 6 selectiespelers door blessures.

Alexandria begon brutaal en aanvallend, waar FC Binnenmaas in het begin nog moeite mee had. Na 7 minuten spelen was het, misschien wel tegen de verhouding, wel al 1-0 voor FC Binnenmaas door Daan. FC Binnenmaas kwam, ondanks de voorsprong, niet echt in zijn spel en kwam Alexandria, niet eens zo verrassend, in de 18e minuut op 1-1. Hierna was de koek wel een beetje op bij Alexandria en werd FC Binnenmaas gedurende de 1e helft sterker. Dan resulteerde in een 3-1 ruststand voor FC Binnenmaas, door doelpunten van Charlie en Daan.

In de 2e helft ging FC Binnenmaas door en werd het 4-1 door Wessel en 5-1 door Jannick. Door een slordigheid kwam Alexandria terug tot 5-2, maar liep FC Binnenmaas daarna gemakkelijk door naar 7-2 door doelpunten van Daan en Junior. Een terechte overwinning.