Trainer Sander Fakkel stopt na dit seizoen bij SHO

0
305
Sander Fakkel - Foto vv SHO

Oud-Beijerland – Na vijf seizoenen als hoofdtrainer van de hoofdmacht van SHO, stopt Fakkel aan het einde van dit seizoen.Van de vijf seizoenen zijn twee seizoenen voortijdig afgebroken vanwege de Coronamaatregelen. Ook het lopende seizoen is wat dat betreft onzeker.

Na een moeizaam eerste seizoen waarin alle zeilen bijgezet moesten worden om te handhaven, volgde een succesvol tweede seizoen waarin SHO tot de laatste wedstrijden meedeed voor het kampioenschap. Uiteindelijk verloor SHO in de nacompetitie van ARC, na eerst Heerjansdam opzij gezet te hebben. 

Fakkel is voordat hij hoofdtrainer werd jaren lang actief geweest binnen de jeugdopleiding van SHO. Zijn betrokkenheid bij het wel en wee van de club maakt hem inmiddels een echte SHO-er. Fakkel zal met zijn staf het lopende seizoen afronden.

Voor seizoen 2022-2023 zal SHO op zoek gaan naar een passende opvolger die goed bij de club past en de lijn die door de club is ingezet gaat voortzetten. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen aan bestuurslid VTZ Xander ’s-Gravendijk ([email protected] ).

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.