Tijdelijke wegversmallingen in de Burg. de Zeeuwstraat in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Numansdorp – De afgelopen tijd zijn er sleuven gegraven in de Burg. de Zeeuwstraat voor werkzaamheden aan en het vervangen van het stroom-, water- en gasnet. De opengebroken weggedeeltes zijn nu dichtgemaakt met tijdelijke straatstenen en betonnen platen. Helaas zorgt dit nu voor veel overlast. Omwonenden ervaren schokken en trillingen in huis.

Om de hinder te verminderen liet de gemeente Hoeksche Waard  wegversmallingen aanbrengen zodat automobilisten langzamer rijden. Er staan ook verkeersborden die aangeven dat er een maximale snelheid geldt van 30 kilometer per uur. Op deze manier hoopt de gemeente  dat automobilisten hun snelheid verlagen en zo de hinder voor omwonenden vermindert.

Maatregelen gelden totdat we kunnen asfalteren

Normaal gesproken heeft de grond ongeveer een half jaar nodig om in te klinken/ verdichten. Het kan zijn dat de hoeveelheid auto’s het proces iets versnelt. Maar het is nu te vroeg om hier iets over te zeggen. Op dit moment gaan we er vanuit dat we in mei kunnen asfalteren. Als dit eerder kan, dan doen wij dat uiteraard aldus de gemeente


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren