Ton van Postcode Loterij gevallen op straat in Oud-Beijerland

0
10414

Geld maakt niet gelukkig, klinkt het gezegde. Maar daar zullen bewoners van de Zilvermeeuw in Oud-Beijerland  momenteel anders over denken: zij zijn het jaar begonnen met een flink geldbedrag extra op de bankrekening.

De winnende postcode 3263 BP. Bewoners met deze postcode die meespelen met de loterij mogen de ton met elkaar verdelen.

PostcodeKanjer later vandaag bekend 
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro is gevallen. Wat dit jaar de winnende postcode is, maakt de Loterij vanavond tussen 20.00 en 21.38 uur bekend in ‘The Masked Singer’ bij RTL 4.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.