SHO neemt zonnepanelen in gebruik

0
333
Foto vv SHO

Op het dak van de kantine en de kleedkamers van v.v. SHO liggen nu 485 zonnepanelen. Duurzaam en van bovenaf ook een mooi gezicht laat het bestuur van de club uit Oud-Beijerland weten. 

De club tekende in september 2021 de overeenkomst hiervoor. SHO heeft verschillende doelen met het nemen van deze duurzaamheidsmaatregelen. Allereerst wil de voetbalvereniging bijdragen aan een beter milieu en de eigen CO₂-uitstoot verlagen. Daarnaast wil de vereniging het stroomverbruik flink terugbrengen. Door de stijgende energieprijzen wordt gas en elektra een steeds grotere kostenpost. Als we nu verduurzamen, besparen we op de kosten die we als vereniging hebben.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.