SSS Klaaswaal opzoek naar een assistent-scheidsrechter voor SSS Vrouwen 1

0
139

SSS Vrouwen 1, spelend in de zaterdag Topklasse van het vrouwenvoetbal, is per direct op zoek naar een assistent-scheidsrechter.

 

Van de assistent-scheidsrechter wordt verlangd dat hij of zij op de wedstrijddagen als assistent scheidsrechter fungeert bij zowel thuis- als uitwedstrijden van SSS Vrouwen 1. Voor de meeste uitwedstrijden wordt het team inclusief begeleiding met een spelersbus van en naar het complex van de tegenstander vervoert. 

Je zult deel uit gaan maken van en samenwerken met een enthousiaste en talentvolle groep speelsters, die uitkomt op het hoogste amateurniveau van Nederland, en ook met de daarbij behorende technische trainersstaf en begeleiding.Als assistent scheidsrechter van SSS Vrouwen 1 wordt er vanuit SSS een tenue aan je verstrekt voor het uitvoeren van deze functie. Enige aantoonbare ervaring als assistent-scheidsrechter is een prĂ©. 

Heb je interesse om aan de slag te gaan in deze functie, neem dan snel contact op met 

 
 

Heb je wellicht vragen over deze functie, stuur je vraag dan ook aan bovenstaand e-mailadres en je krijgt z.s.m. antwoord.

Al vast bedankt voor je reactie.

 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.