Zinkwegse Boys ruim langs OFB

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Zinkwegse Boys wist, in een eerste oefenwedstrijd na de Corona stop, thuis met 5-0 te winnen van OFB uit Ooltgensplaat.

In de openingsfase gaf de jonge fitte ploeg uit Flakkee o.l.v trainer Corjan v d Made zeker wel goed partij tegen de fysiek sterkere Zinkweggers. Het was echter Zinkwegspits Simon van Rheeden die, via  een goede opbouw, na een kwartier de 1-0 op het scorebord zette. Waar iedereen wachtte op een voorzet richting 2e paal, schoof de sluwe spits de bal van buiten de 16 meter laag in de korte hoek. Het was Efraim Hardlooper van Zinkweg die vervolgens voor de 2-0 tekende en hoe. Hij kapte zijn man uit en kogelde het leder van zo’n 20 meter strak in het dak van het doel. Op slag van rust was het Justin de Lange die met een bekeken lob over de keeper de 3-0 ruststand aantekende.

Na de thee bracht trainer Peter van Dam, die onlangs samen met zijn assistent Henk Reedijk voor 3 jaar bijtekende, 4 verse krachten in het veld. Het was Simon van Rheeden die met nog 2 treffers de einduitslag op 5-0 wist te bepalen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren