Ondernemersgala Hoeksche Waard: Nomineer ondernemers voor de diverse prijzen!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op 16 mei a.s. vindt het Ondernemersgala Hoeksche Waard plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van de Ondernemersvereniging HW, StartSmart HW, Detailhandelsraad HW en De Maatschappij en heeft het doel om ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in de Hoeksche Waard uit te dagen en te stimuleren.

 

Tijdens dit bijzondere gala worden de vier Hoeksche Waardse ondernemersprijzen uitgereikt: de Startersprijs, de Retailprijs, de Ondernemersprijs en de Social Impact Award.

Veel bedrijven hebben in 2020 en 2021 een beroep  gedaan op hun innovatieve vermogen. Om als bedrijf toekomstbestendig te zijn moet je snel kunnen schakelen en blijven vernieuwen. De afgelopen twee jaar is nog eens benadrukt hoe belangrijk dit is.
Het thema voor het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2022 is ‘Perspectief’ en sluit hier bij aan.

NOMINEREN 
Ken jij of heb jij een innovatief bedrijf met perspectief in de Hoeksche Waard, of een bedrijf dat op een andere manier onderscheidend is? Nomineer dit bedrijf dan in zijn of haar categorie via de website www.ondernemersgalahw.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren