Winkelende singles met knipperende hartjes verlichten op Valentijnsdag de supermarkt!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Ieders grote droom: ‘de ware’ tegen het lijf lopen in de supermarkt - Foto PR

Speciaal voor singles en vrijgezellen organiseert Mingle the Single een bijzondere Valentijnsactie,op maandag 14 februari tussen 16.00 en 18.00 uur ontvangen alle winkelende singles, vrijgezellen en alleenstaanden een knipperend hartje in de Albert Heijn van Puttershoek en Oud-Beijerland. Dit knipperende hartje kan aan de winkelmand of wagen worden geklikt. Andere singles die op dat moment ook hun boodschappen aan het doen zijn, weten dan direct waar ze moeten zijn.

“De afgelopen twee jaar was de supermarkt hét uitje voor vele mensen. Één van de weinige plekken waar mensen elkaar konden ontmoeten. Op Valentijnsdag maken we het mogelijk om met meer thuis te komen dan alleen je boodschappen! Hoe mooi is dat? Natuurlijk werken we mee, met liefde, voor de liefde!” Aldus assistent bedrijfsleider Albert Heijn Puttershoek, Wouter van der Heiden.

Ieders grote droom: ‘de ware’ tegen het lijf lopen in de supermarkt

“Als single is het toch je grootste droom om ‘de ware’ tegen het lijf te lopen in de supermarkt, tegelijkertijd grijpen naar een netje sinaasappels of een pak melk en elkaar vervolgens zwoel in de ogen kijken?!” zegt organisator Laura van Veenendaal. Deze droom kan uitkomen op komende Valentijnsdag, want dan staat het team van Mingle the Single bij de ingang om de hartjes uit te delen. De voorwaarde om mee te doen is dat men vrijgezel is.

Spannend om de eerste stap te zetten

En wat als men toch niet de eerste stap durft te zetten om een andere single aan te spreken? De deelnemers laten hun e-mailadres achter bij Mingle the Single en kunnen na afloop aangeven of ze een leuke single hebben gezien. Bij een wederzijdse “ja” ontvangen ze elkaars e-mailadres. Dit is een service die Mingle the Single ook tijdens haar laagdrempelige activiteiten voor singles aanbiedt.

Over Mingle the Single

Mingle the Single organiseert sinds 2020 de leukste activiteiten voor singles, vrijgezellen en alleenstaanden in en buiten de Hoeksche Waard. Sinds kort is er de online community waar singles elkaar kunnen treffen en samen activiteiten kunnen plannen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren